Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Να ανακαλύψουμε τον τροχό πάλι;


Καμία σχέση με δημοκρατία. Μας κυβερνά ένα ολιγαρχικό καθεστώς που δεν έχει κανέναν απολύτως δισταγμό να αιματοκυλήσει τους δρόμους προκειμένου να στηρίξει τα συμφέροντα των αφεντικών και των τραπεζών.
Το περιστατικό με τα φασιστοειδή που καλύπτονται από τους μπάτσους είναι ένα ακόμα στα εκατοντάδες που απλά αποδεικνύει τη συνεργασία της αστυνομίας με τα φασιστοειδή. Ένας εξ αυτών, μπανταρισμένος επειδή την Τρίτη τις είχε αρπάξει για τα καλά, έχει λυσσάξει να χτυπήσει κι αυτός με τα ΜΑΤ τους διαδηλωτές. Μαζί του κι άλλα φασιστοειδή, προφανώς μερικά από τα οποία είναι από τον γνωστό φασιστικό πυρήνα της ΕΘΕΛ.Τα πράγματα είναι φως-φανάρι.
Και όμως: ακόμα οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι προκαλούν ένα νέφος σύγχυσης για "κουκουλοφόρους προβοκάτορες" (με εξαίρεση τον πολύ πιο προσεκτικό Παπαχελά). Ακόμα οι κυρίαρχοι σχηματισμοί της Αριστεράς, ο Συνασπισμός (δια στόματος Τσίπρα, Λαφαζάνη, Παπαδημούλη, κ.α.) και το ΚΚΕ (δια στόματος Αλέκας, Παφίλη και όλων των άλλων) συνεχίζουν να τροφοδοτούν αυτό το αίσχος περί "βρώμικου παιχνιδιού ΜΑΤ και κουκουλοφόρων" ρίχνοντας νερό στον μύλο της αντίδρασης. Ακόμα δεν μπορούν να αποδεχτούν πως τέτοιου μεγέθους συγκρούσεις δε θα μπορούσαν να συμβούν αν δεν συμμετείχαν ουσιαστικά κάποιες χιλιάδες κόσμου; Την ώρα που οι μπάτσοι και οι λιγοστοί φασίστες χτυπούν τόσο ανελέητα το κίνημα, αυτοί έχουν να μιλήσουν για "προβοκάτορες";
Δεν υπάρχει πολυτέλεια να ανακαλύψουμε τον τροχό από την αρχή. Τα φασιστοειδή πάντα βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, όταν τους χρειάζονταν οι μπάτσοι, και εμείς, χρόνια τώρα, τα έχουμε αντιμετωπίσει στον δρόμο ειδικά από το ΄92 και μετά (μιλάμε για τους περίφημους τότε "αγανακτισμένους πολίτες", καμία σχέση με τους σημερινούς αγανακτισμένους).
Ας οργανωθούμε λοιπόν για να χτυπήσουμε όλους αυτούς τους υπερασπιστές της ολιγαρχίας. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες, κατάλληλες για τα αιμοβόρα δόντια των αφεντικών και των δημοσιογράφων...
Τ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου