Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Με μεγάλες επιτυχίες ξεκίνησε η ελληνική προεδρία!
Με μεγάλες επιτυχίες ξεκίνησε η πολλά υποσχόμενη ελληνική προεδρία! Μια σημαντική επιτυχία υπήρξε η αντιμετώπιση της πορείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με φυσουνιές, προκειμένου να αναχαιτιστεί, να προστατευτεί με αυτόν τον τρόπο το σεμνό και λιτό, πλην όμως ουσιώδες τελετουργικό της ανάληψης της προεδρίας, αλλά και να γίνει επίδειξη του "ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα" (προφανώς, η ελληνική αστυνομία που σκοπός της είναι να προστατεύει εκατοντάδες κουστουμαρισμένα παράσιτα).
Μία άλλη σημαντική επιτυχία υπήρξε ο αποκλεισμός ολόκληρης της περιοχής γύρω από το Μέγαρο Μουσικής υπό το φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος. Ούτε κουνούπι δεν περνούσε από τον αστυνομικό κλοιό, ενώ οι οδηγοί συνωστίζονταν με τα οχήματά τους για ώρες στους γύρω δρόμους. Όμως, για κάτι κωλόπαιδα που κάνουν διαδηλώσεις δεν αξίζει να πάθει κανείς κάτι τέτοιο, αλλά για την ελληνική προεδρία όλα αυτά είναι δικαιολογημένα και εθνικώς αναγκαία να γίνουν!
Ευχόμαστε να περάσανε καλά όλοι αυτοί οι επισκέπτες σήμερα και να μας θυμηθούν τί καλοί που είμαστε στην επόμενη δόση του δανείου. Αυτό θα πει αξιοπρέπεια!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου