Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αναρχοφάγος, καρπαζοεισπράκτορας ή μαχητικός αντιφασίστας;




Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φούσκωσαν κι άλλο το μυαλό των νεοναζήδων. Έτσι, θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να επιτεθούν και στο ΚΚΕ κατά μέτωπο. Το αποτέλεσμα γνωστό: εννιά κουκουέδες τραυματίες και οι ειδικές μηχανοκίνητες δυνάμεις της αστυνομίας να παρακολουθύν χωρίς να επεμβαίνουν όσο δεν κινδυνεύουν τα φασιστοειδή.
Για να δούμε λοιπόν τώρα: πώς θα αντιδράσουν τα απλά μέλη του ΚΚΕ από εδώ και στο εξής στο ζήτημα των φασιστών; Τόσα χρόνια (μεταπολιτευτικά), το ΚΚΕ ουδέποτε συγκρούστηκε με φασίστες. Οργάνωσε και έριξε στη μάχη τον κατασταλτικό μηχανισμό του μόνο ενάντια σε ό,τι βρισκόταν προς τα αριστερά του και ιδιαίτερα απέναντι στους αναρχικούς (πολλές φορές, σε συνεργασία με την αστυνομία). 
Την εποχή που οι χρυσαυγίτες πήγαιναν κάτι κούτες στη χαλυβουργία, ο Σιφωνιός της Χαλυβουργικής και μέλος του ΚΚΕ, τους χειροκροτούσε. Την εποχή που οι φασίστες ξεμύτιζαν και ξεκίνησαν να προκαλούν ανοιχτά αντικαθιστώντας εκλογικά το "μνημονιακό" ΛΑΟΣ, το ΚΚΕ διαδήλωνε για την πρωτομαγιά λίγα μέτρα πιο πέρα από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης δυτικής Αττικής των νεοναζήδων και όλα μέλι γάλα (πρόκειται για τα γραφεία που δέχτηκαν βομβιστική επίθεση). Ποτέ δεν επιστράτευσε το "κόμμα" τον μηχανισμό του για να αντιμετωπίσει τους φασίστες στο δρόμο. Μόνο για να χτυπήσει ό,τι βρίσκεται αριστερά του, μόνο για να σταθεί μπροστά στη βουλή ως θεματοφύλακας της αστικής δημοκρατίας, όπως έκανε στις 20 Οκτώβρη του 2011. Και τώρα πού φτάσαμε; Να τους "δουλεύει" η χρυσή αυγή στην ανακοίνωσή της λέγοντας πως το μόνο που ξέρει να κάνει το ΚΚΕ είναι να προστατεύει τα μνημόνια από τους "αγανακτισμένους συμπολίτες μας". Και το χειρότερο; Να βγαίνει ακόμα και σήμερα στέλεχος του ΚΚΕ στην τηλεόραση, δαρμένο από τους φασίστες στο Πέραμα, και να δηλώνει πως όπως στο Πέραμα, έτσι και τότε στο Σύνταγμα, στις 20 Οκτώβρη του 2011, οι κουκουέδες δέχτηκαν "επίθεση από ίδιες παρακρατικές ομάδες" (έτσι ακριβώς!), συνεχίζοντας έτσι το παραμύθι της ταύτισης αναρχικών και φασιστών ως ενιαίου διπλού παρακρατικού βραχίονα "ενάντια στους λαϊκούς αγώνες". Τέτοια κατάντια.
Ας ελπίσουμε πως τα απλά μέλη του ΚΚΕ -γιατί απλά και μόνο να μιλάμε για το σκληρό μηχανισμό του "κόμματος", λερώνεται το στόμα μας- θα ταρακουνηθούν και αντί να στρέφονται ενάντια σε αυτούς που χρόνια τώρα συγκρούονται με τους φασίστες σε κάθε πόλη της Ελλάδας, θα συνταχθούν μαζί τους προς την κατεύθυνση του μαχητικού αντιφασισμού...

Τ.Κ.

17 σχόλια:

  1. Χαιρετώ,σωστες οι παρατηρήσεις σας σχετικά με το κκε, αλλά νομίζω ότι ενδεχομένως χάνετε την ουσία ή επιλέγετε να εστιάσετε αλλού, όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι αναρχικοί. Γιατί καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά που είναι ρε παιδιά η αναφορά στην εργατική τάξη; Που, ουσιαστικά, όσο και αν ήταν του κκε αυτοί που έφαγαν το ξύλο, η επίθεση ήταν ξεκάθαρα ταξική και πέρα από το παρελθόν του κκε, σηματοδοτεί κάτι για όλο το ανταγωνιστικό κίνημα: ότι αν η τάξη μας δεν οργανωθεί, θα περάσει από πάνω της ο φασισμός. Όσο μαχητικοί αντιφα και να είμαστε, πρώτα και κύρια ο αντιφασισμός νοείται στα πλαίσια του ταξικού πολέμου. Και ξαναλέω, σύμφωνοι, το κκε δεν αντιμετώπισε ποτέ, ουσιαστικά, τις νεοφασιστικές ''ορδές'' που εξαπολύθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια και ο κομματικός μηχανισμός του, όντως είναι εντελώς σάπιος, η οργάνωση της τάξης από μεριά μας, όμως, θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο πρόταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λίγο ανακριβές το ότι δεν συγκρούστηκαν τα μέλη του ΚΚΕ μεταπολιτευτικά με τους φασίστες. Δεν το έκαναν ποτέ παντιέρα (λόγω ασυνέχειας με το ζήτημα, φιλοσυστημικής λογικής και ανάθεσης στα σώματα ασφαλείας) αλλά συγκρούστηκαν και στα πανεπιστήμια με τη ΔΑΠ και διάφορους φασίστες και στους δρόμους ειδικά την περίοδο μιας βραχύβιας ανόδου της ακροδεξιάς (1976-1979). Κατά τ' άλλα το κείμενο στέκεται γκαραντί σωστά στην πραγματικότητα και στην πρόσφατη ελλαδική ιστορία, αναφορικά με το ΚΚΕ. Πράγματι από την περίοδο στην οποία υπέγραψε το μονομερές "σύμφωνο μη επίθεσης" (δήλωση αστικής νομιμοφροσύνης στα 1975)το ΚΚΕ εξέφραζε την αριστερή εκδοχή του Καραμανλικού δόγματος του αριστεροχουντισμού (το περίφημο "η αριστερά της αριστεράς-δεξιά" του μεγιστάνα της σκέψης Χ. Φλωράκη). Σήμερα την περίοδο που η κυβέρνηση του Σαμαρά-Βενιζέλου ομιλούν πάλι για τα δυο άκρα, το ΚΚΕ βγάζει απ' το ντουλάπι τη θεωρία του "αναρχοχρυσαβγιτισμού". Και στις 5-5-2010 αυτά περίπου έλεγε (για χρυσαβγίτες που επιτίθενται στη Βουλή) αλλά δεν του δώσαμε τότε την πρέπουσα σημασία. Πράγματι ας ελπίσουμε ότι απλά μέλη του ΚΚΕ θα ... γεγονός αμφίβολο αφού τέτοια γεγονότα μάλλον συσπειρώνουν τη βάση και μάλιστα με ...έτοιμο πλαίσιο του αναρχοχρυσαβγιτισμού. Στου κουφοού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα... Ίσως μια ελπίδα μόνο στο συνοικιακό-γειτονικό επίπεδο αλλά και πάλι θα σου πουν "εσένα σε ξέρουμε είσαι αγωνιστής αλλά αυτοί που είναι στην Αθήνα και τα καίνε είναι μπήξε, δείξε κλπ. Κουράγιο... Πρόκειται για θρήσκευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβληματίστηκε καθόλου ο αρθρογράφος μήπως το κείμενο του τεκμηριώνει τον χαρακτηρισμό "αναρχοφασίστες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουν τέτοια συμμαχία τα απλά μέλη της αναρχίας; Και θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο η ηγεσία της Λέλας Καραγιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σιφωνιός της Χαλυβουργίας (και όχι "χαλυβουργικής") ΔΕΝ είναι μέλος του ΚΚΕ.
    Και μέσα στην αναμπουμπούλα της 20ης Οκτώβρη του 2011 στο Σύνταγμα υπήρχαν κάθε λογής "μπουμπούκια" μέσα στο συνονθύλευμα των "διαδηλωτών" που έριχναν μολότοφ και πέτρες μέσα σε συγκέντρωση με γυναικόπαιδα.
    Είσαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το τι σόι ανθρώπων βρέθηκαν στο μπουλούκι τους;
    Τουλάχιστον στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ όλοι είναι με τα ονόματά τους και ξέρουμε αναπάσα στιγμή για ποιον πρόκειται.

    -Νίκος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ομάδα ελευθεριακών κομμουνιστών" με έγκριση σχολίων;
    "ομάδα ελευθεριακών κομμουνιστών" my ass


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ προωθήστε στο Ιταλόφωνο blog σας το παρακάτω λεκτικό για τον ορισμό της ταυτότητά σας.

    Partito Comunista Greco è il nostro nemico!
    Noi siamo anticomunisti prima di tutto.
    Abbiamo solamente la voglia di spaccare le teste di comunisti.

    Follow us! Satisfaction guaranty

    amici della 20/10/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-architrampoukos-tou-kke-to-dhthen...-thuma-ths-chrushs-aughs

    Καμαρώστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής! "Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων. Είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ".

    Ξαναρωτώ σε τι διαφέρει απο ανακοινώσεις των αναρχικών που αναλάβανε την επίθεση στο ΠΑΜΕ? Σε ποιους "αγανακτισμένους Έλληνες" αναφέρονται οι Χρυσαυγίτες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-architrampoukos-tou-kke-to-dhthen...-thuma-ths-chrushs-aughs

    Εκπληκτικό!!!!!!!! Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει "αρχιτραμπούκο που είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ". Πάραπέμπει μάλιστα φωτογραφίες από το ...indymedia!!!!!!! Ξαναρωτω, από πότε η Χρυσή Αυγή καλύπτει τους ...αναρχικούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά μου παλικάρια, εσείς που αδυνατείτε να καταλάβετε το αδιέξοδο με μια θρησκευτική (πολιτική, μόνο κατ' επίφαση) σέχτα που όσο και να της εκφράσετε την συμπαράστασή σας όσο και να συμπαραταχτείτε μαζί της στο τέλος θα σας πατάξει. Ο λόγος; Έχουν το απόλυτο δίκιο και έχουν την επικαρπία της αριστεράς και της Ιστορίας της κατέχοντας τον τίτλο του ΚΚΕ. Αν πάτε δίπλα τους θα τους βρείτε απλά μπροστά σας. Ρωτήστε όσους έφυγαν από κει και ανήκουν πλέον σε μη κοινοβουλευτικούς χώρους.Πηγαίνετε σε πορεία τους σε εκδήλωσή τους δηλώστε την συμπαράστασή σας και τολμήστε να μοιράσετε κάποιο άλλο κείμενο ή να έχετε μια διακριτή παρουσία. Δυστυχώς αλλά είναι έτσι. Κι η δική σας συμπαράσταση είναι απλά τσάμπα και εχθρική για το ΚΚΕ. Ρωτήστε τους ίδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω θα ήταν χιουμοριστική και ειρωνική αλλά η δολοφονία του Killap P στην Αμφιάλη δεν σηκώνει τέτοια. Λοιπόν, καιρός να κόψετε αυτό το τροπάριο όλοι εσείς του ΚΚΕ. Θα ήταν γραφικό και γελοίο όλο αυτό που κάνετε, αλλά δυστυχώς, στους καιρούς που ζούμε, καθίσταται εγκληματικό. Όταν πλέον οι νεοναζί φτάνουν στο σημείο να σκοτώνουν αντιφασίστες, κόφτε όλη αυτή την παραμύθα για "αναρχοφασίστες", "παρακρατικούς" και "αναρχίδια του Χίτλερ" και στραφείτε ενάντια στους πραγματικούς φασίστες. Λιγή αιδώ δε βλάπτει.Τα κράνη και τις σημαίες σας χρησιμοποιήστε τες επιτέλους μια φορά και απέναντι σε αυτούς, αν δεν θέλετε να το παίζετε της φασιστικής βίας, όπως τα παλιά σόγια σας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και αφού είστε όλο παραπομπές και βιβλιογραφία, να και μία ακόμα: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491151

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα καλά πόσο μυαλό έχετε άραγε μέσα στο κεφάλι σας? Εδώ μιλάμε για σύμπραξη κι από κοινού επίθεση των αναρχικών με τους χρυσαυγίτες στις 20 Οκτώβρη 2011! Θέλετε ξανά αποδείξεις? Πολύ ευχαρίστως. Αρχικά να τονίσω ότι δουλειά της αστυνομίας είναι να προβοκάρει πάντα τις διαδηλώσεις. Να χτυπά απρόκλητα ή να επινοεί κάθε στρατήγημα που θα "νομιμοποιεί" τη σύγκρουση. Η κουκούλα ΔΕΝ είναι μέσο αυτοπροστασίας αλλά ένα μέσο έτσι ώστε να διεισδύει ο κάθε ασφαλίτης, παρακρατικός στις διαδηλώσεις και να προβοκάρει. Σκεφτείτε τί έγινε στη ΜΑΡΦΙΝ που είναι τρανταχτό παράδειγμα, για να μη μιλήσω γενικά για την διάλυση κάθε μεγαλειώδους διαδήλωσης. Από την στιγμή που το κράτος στέλνει ασφαλίτες και παρακρατικούς με σκοπό να προβοκάρει, ο αναρχικός/αντιεξουσιαστικός χώρος πώς ακριβώς διαφοροποιείται από αυτούς?????



    http://www.stoxos.gr/2011/10/blog-post_6935.html

    Σας παραθέτω σχετικό άρθρο της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα γεγονότα στις 20 Οκτώβρη 2011. "...Αυτοί που ξεκάθαρα έδρασαν δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν τα μέλη του ΚΚΕ! Αυτοί χτύπησαν και τραυμάτισαν απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ και απλούς Έλληνες πολίτες, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη βουλή... Αυτοί είναι οι επαγγελματίες μπολσεβίκοι, τα πιο χρήσιμα δεκανίκια του αστικού κράτους...."!!!! Πλήρης ιδεολογική ταύτιση αναρχικών και Χρυσής Αυγής! Μιλάνε κι οι 2 για περιφρούρηση της Βουλής! Οι Χρυσαυγίτες σε ποιους "απλούς Έλληνες πολίτες" αναφέρονται "όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη βουλή"??????? Ξεκάθαρα, υπήρχε κοινή σύμπραξη με φασίστες. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι τόσο μαλάκες όσο πιστεύετε. Σε ανακοίνωσή τους εδώ http://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_6500.html καλούν τα μέλη και τους φίλους τους, κοινώς όλους τους φασίστες δλδ, να κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις χωρίς κομματικές σημαίες. Κι αυτό εξηγείται πολύ εύκολα. Αν εμφανιστούν ως Χρυσή Αυγή θα τσακιστούν από τον υπόλοιπό εργατόκοσμο της πορείας. Επίσης δεν θέλουν να φαίνονται ως κομματικοποιημένοι χάρη πολιτικής χρέωσης. Ξέρουν δηλαδή ότι αν γίνει κάτι άσχημο (όπως ας πούμε δολοφονία εργαζομένων στη ΜΑΡΦΙΝ) την πολιτική ευθύνη θα την καρπωθούν ως κόμμα κι όχι ατομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=mMSxlo6LsZU

    Αν προσέξετε στο βίντεο αυτό 3:49 του βίντεο φαίνεται καθαρά ένας φασίστας να κραδαίνει την ελληνική σημαία. Αλήθεια ο ίδιος τύπος αν περνούσε από πλατεία Εξαρχείων δεν θα τσακιζόταν ως φασίστας!? Στην συγκεκριμένη επίθεση συμμετείχαν κι οπαδοί διαφόρων ομάδων (έμαθα ότι γαύροι πληρωθήκαν 50 ευρώ κατα κεφαλήν, ψάξτε το αν έχετε άκρες).

    http://www.youtube.com/watch?v=-YW3SkqwlTo Το βίντεο είναι λίγους μήνες μετά την δολοφονική επίθεση στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 20 Οκτώβρη 2011. Ο βιντεολήπτης(Δημοσθένης) είναι γνωστός αναρχικός που ανεβάζει μάλιστα κι άλλα βίντεο από διάφορες πορείες αναρχικών, από ΣΠΦ κλπ κλπ. Αλήθεια δεν άκουσε τους χαρακτηρισμούς "εθνοπροδότες" και "κομμουνάκια" που ουρλιάζανε οι φασίστες?????? Το βίντεο αυτό στην αρχή είχε ανεβεί και στο indymedia ως επίθεση "απλού κόσμου" στις "παρελάσεις" του ΠΑΜΕ, κάπως έτσι. Μάλιστα μέσα στο βίντεο φαίνονται και κάποιοι τύποι που σκάνε πλατεία (αναρχικούς να τους πώ ή όχι?, όπως ο Τιραμόλα). Αλήθεια, σε περίπτωση που η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ έχανε την ψυχραιμία της κι είχε επιτεθεί στους φασίστες, δεν θα έπεφτε αυτομάτως γραμμή ότι "το ΠΑΜΕ βαράει κόσμο" και θα επαναλαμβανόταν ό,τι και στις 20 Οκτώβρη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://anarchypress.wordpress.com/2012/09/13/%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5-%CE%BB-%CE%B1-%CF%83-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA/ Για να είσαι αναρχικός πρέπει να είσαι κι αντικομμουνιστής. Όταν δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η εξουσία που πολεμάς, τότε θα γίνεσαι ένα με τους φασίστες. Οι Συσπειρωσαίοι ένα κλασικό παράδειγμα αυτού. Όταν ταυτίζεις τους κομμουνιστές με τους φασίστες, όταν ταυτίζεις την σοσιαλιστική επανάσταση με την φασιστική αντεπανάσταση, όταν ταυτίζεις Στάλιν και Χίτλερ (ακριβώς ό,τι κάνει η Ε.Ε. που σε αρκετές χώρες απαγορεύει τα κομμουνιστικά σύμβολα μιλώντας για ολοκληρωτικά καθεστώτα), όταν ταυτίζεις τον ΕΛΑΣ και τον Άρη με τους φασίστες χίτες και ταγματασφαλίτες, τότε τί σκατά αντιφασίστας είσαι?
    Κι ένα σχόλιο για τη ΜΑΡΦΙΝ. Όταν οι περισσότερες αφίσες αναρχικών έχουν ως φωτογραφία φόντου καμμένες τράπεζες τότε λογικό κι επόμενο δεν είναι τραγικές καταστάσεις τύπου ΜΑΡΦΙΝ? Ο αναρχικός χώρος όταν αφήνει χαλαρά τα μπλοκ του ΜΟΝΟ στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις να μπαίνει ο καθένας (κάγκουρας, ασφαλίτης, παρακρατικός, χούλιγκαν) να προβοκάρει , ΈΊΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Και άντε να δεχτώ ότι μια φορά έγινε, έγινε αυτοκριτική. Αυτό για να το καταδικάσεις εμπράκτως με 2 τρόπους γίνεται. Ή θα υπάρχει πολύ καλή περιφρούρηση που όταν οι αναρχικοί θέλουν έχουν καλύτερη κι από του ...ΠΑΜΕ ή δεν θα αφήσουν ξανά να καεί κτήριο. Ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Σε μια από τις επόμενες απεργιακές (είναι τυχαίο ότι πάντα γίνονται επεισόδια σε απεργιακή ημέρα?) διαδηλώσεις κάηκε ο Κινηματογράφος επί της Σταδίου αν δεν κάνω λάθος με κόσμο μέσα. Για να μη μιλήσω για τα βιβλιοπωλεία Ιανος κλπ. Αλλά για ρίξτε μια ματια κι εδώ, άρθρο που κάθε άλλο παρα καταδικάζει ό,τι έγινε στη ΜΑΡΦΙΝ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=1169738

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τέλος στο άρθρο αυτό https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1490376 μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξατε που την πέσανε δολοφονικά οι χρυσαυγίτες στους ΚΚΕδες! Είναι στάση αντιφασίστα αυτή????? Όταν οι Χρυσαυγίτες χτυπάνε τους ΚΚΕδες λέτε "καλά τους κάνανε", ενώ όταν χτυπάνε αριστεριστές σας πιάνει ο πόνος? Εσεις δεν βρίζατε και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκαλώντας τους wanna be ΚΚΕδες εδώ και τους κράζετε εδώ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1396088! Τρελίτσα πουλάτε εσείς? Περισσότερη τρελίτσα κι εγώ! Μην προσπαθείτε λόιπόν να καρπωθείτε ένα τραγικό γεγονός την δολοφονία ενός αγωνιζόμενους ανθρώπου από τα φασιστοειδή για πολιτική καλυψη των λαθών σας. Όσο για το πώς αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή αυτό θα γίνει πρωτίστως πολιτικά, κάτι που εσείς αγνοείτε, μιας και πολιτικά ταυτίζεστε μαζί τους ως προς την κυρίαρχη ιδεολογία τους(αυτών και των αφεντικών τους) που είναι ο αντικομμουνισμός. Προβληματιστείτε πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανακαλύφτηκε η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ο ο.ε.κ. ήξερε μία μέρα πριν την δολοφονία του Παύλου ή του παιδιού του μάστρο Τάκη!!!

    "ο.ε.κ.17 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:20 μ.μ.

    Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω θα ήταν χιουμοριστική και ειρωνική αλλά η δολοφονία του Killap P στην Αμφιάλη δεν σηκώνει τέτοια. Λοιπόν, καιρός να κόψετε αυτό το τροπάριο όλοι εσείς του ΚΚΕ. Θα ήταν γραφικό και γελοίο όλο αυτό που κάνετε, αλλά δυστυχώς, στους καιρούς που ζούμε, καθίσταται εγκληματικό. Όταν πλέον οι νεοναζί φτάνουν στο σημείο να σκοτώνουν αντιφασίστες, κόφτε όλη αυτή την παραμύθα για "αναρχοφασίστες", "παρακρατικούς" και "αναρχίδια του Χίτλερ" και στραφείτε ενάντια στους πραγματικούς φασίστες. Λιγή αιδώ δε βλάπτει.Τα κράνη και τις σημαίες σας χρησιμοποιήστε τες επιτέλους μια φορά και απέναντι σε αυτούς, αν δεν θέλετε να το παίζετε της φασιστικής βίας, όπως τα παλιά σόγια σας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και αφού είστε όλο παραπομπές και βιβλιογραφία, να και μία ακόμα: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491151"

    Ντροπή αχρείοι

    ΥΓ. http://archive.is/gJVuF

    ΑπάντησηΔιαγραφή