Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

μέλη του ΠΑΜΕ επιχειρούν να δολοφονήσουν διαδηλωτές

Απόπειρα δολοφονίας διαδηλωτών από μέλη του ΠΑΜΕ τα οποία περιφρουρούσαν τη Βουλή την ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου.

Ετοιμάζονται να πετάξουν από ύψος 3-4 μέτρων διαδηλωτή. Ο νεαρός με τα γυαλιά βρίσκεται σε απόγνωση και σαν να τους λέει: "Τι κάνετε"; Πατήστε δίπλα και  >>>> δείτε το κεντρικό δελτίο του ALPHA της Παρασκευής 21-10 στο διάστημα μεταξύ 12' και 36'' - 12' και 55''. Ο εκφωνητής λέει τα εξής παραπλανητικά:

«…Άγριο ξύλο. Οι ταραξίες χτυπούν με μανία και τελικά ρίχνουν από τη λεωφόρο Αμαλίας  στην πλατεία Συντάγματος έναν κουκουλοφόρο…». Διακρίνονται τα ίδια τα μέλη του ΠΑΜΕ τα οποία στη φωτογραφία προσπαθούν να πετάξουν τον διαδηλωτή στο κενό, να χτυπούν και να πετούν μαζί με άλλους, διαδηλωτή (άλλον ή τον ίδιον;).





4 σχόλια:

  1. καλησπερα αδερφια. Σημερα ετυχε να πεσω πανω στο μπλογκ και ειναι γεγονος πως οι αποψεις ειναι πολυ ενδιαφερουσες. Μια ερωτηση γιατι εγω την πεμπτη δεν μπορεσα να κατεβω στον αγωνα λογω δικων μου υποχρεωσεων. Επειδη δε ξερω ποιον πιστεψω για το τι εγινε, το παμε περιφρουρουσε ολη τη συδκεντρωση η μονο τους δικους του? Ποιους δεν αφηνε να περασει και γιατι περικυκλωσαν οι βλακες τ βουλη? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Στάμο. Με εντολή του ΚΚΕ,το ΠΑΜΕ πάνοπλο (κράνη, ρόπαλα) περικύκλωσε τη Βουλή προστατεύοντάς την από τους διαδηλωτές. Έχοντας πίσω τα ΜΑΤ,ήρθε αντιμέτωπο με τους διαδηλωτές απαγορεύοντάς τους να περάσουν. Κάποιοι υπάκουσαν και κάποιοι άλλοι αντιστάθηκαν. Έγιναν συγκρούσεις σώμα με σώμα αλλά και αυτά που είδες στην ανάρτηση. Το γιατί την περικύκλωσαν είναι απολύτως κατανοητό. Παίρνουν το απάνω χέρι στο δρόμο και ταυτίζονται μ' αυτό που λένε: αποκλειστικοί εκφραστές του λαϊκού κινήματος, δηλαδή επικεφαλείς
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο που κι ως που ?!Μια χαρα ειμασταν τοσο καιρο οταν μαζευοντουσαν στην αλλη μερια της αθηνας. Τωρα θα εχουμε να αντιμετωπισουμε και αυτους και τα ματ?!?! Και στο κατω κατω ας περιφρουρησουν μονο τη δικια τους πορεια οπως κανουν καλα καθε φορα και ας αφησουν τον κοσμο να κανει αυτο που θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ το ζήτημα δεν ήταν -απλά- να περιφρουρήσουν τις δράσεις τους.Αυτό ήταν το πρόσχημα που είχαν για να κυριαρχησουν ως ιδιοκτήτες του λαϊκού κινήματος.Το έχουν δείξει σε ιστορικές περιόδους και το δείχνουν και σ' αυτήν πουζούμε τώρα.
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή