Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εγκλήματα κατά συρροή από αστυνομία και φασίστες



Η χθεσινή βαρβαρότητα των ΜΑΤ και η δολοφονική επίθεση σε μπλοκ της πορείας την ώρα που αυτή διαλυόταν, είναι παρεπόμενο του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους χώρους των ακροδεξιών μετά τη δολοφονία στη 3ης Σεπτεμβρίου και το ξεσάλωμα των χρυσαυγιτών -παρέα με την αστυνομία- σε βάρος τυχαίων μεταναστών αλλά και αναρχικών καταλήψεων στο κέντρο της Αθήνας. Οι Ματάδες, οι οποίοι δεν διακρίνονται για την ευφυΐα τους -δεν διάβαζαν πολύ και στο σχολείο-, έβγαλαν το άχτι τους στους "αλληλέγγυους" των μεταναστών, "συνδικαλιστές της αριστεράς που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού", στους "άπλυτους" φυσικούς εχθρούς τους, κλπ. Τα όργια της αστυνομίας οδήγησαν δεκάδες στα νοσοκομεία της Αθήνας με πιο σοβαρά από όλους τον Γιάννη Κ. ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι πως το βράδυ πριν τη πορεία, στη κατάληψη Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά οι νεοναζί δεν καλύπτονταν απλά από τα ΜΑΤ αλλά κάνανε μαζί συντονισμένη επίθεση στο κτήριο με την αστυνομία να ρίχνει χημικά - με φυσούνα - μέσα στο κτήριο από τρύπα στην είσοδο και τους χρυσαυγίτες να προσπαθούν να σπάσουν τη πόρτα. Φυσικά, όπως και στη βίλα Αμαλίας, όλοι απωθήθηκαν από τους συντρόφους που ήταν συγκεντρωμένοι από νωρίς στα κτήρια. 
Οι επιθέσεις σε βάρος μεταναστών συνεχίζονται με την ανοχή της αστυνομίας, στον ελεύθερο τους χρόνο δηλαδή θα βάζουν και κανένα χεράκι. Σήμερα 12/05 άγνωστοι πέταξαν 3 Μολότοφ στο σπίτι που μένουν μετανάστες από το Πακιστάν, ενώ χτες τα ξημερώματα μετανάστης 21 χρονών από το Μπλαγκλατνές δολοφονήθηκε από φασίστες που τον μαχαίρωσαν στη Στρ. Κάλαρη και Κωνσταντινίδη στα Κ. Πατήσια
Χ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου