Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια από τη Βίλλα Αμαλίας



Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η αστυνομία εισέβαλε στη Βίλλα Αμαλίας με εισαγγελέα που ισχυριζόταν ότι είχε καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι σύντροφοι που βρίσκονταν στο κτίριο περνούν σήμερα από τα δικαστήρια.
Σαν γνήσιοι "χριστιανοί ορθόδοξοι", οι μπάτσοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι επέλεξαν αυτές τις μέρες να μπουν και να επιχειρήσουν την εκκένωση της πιο ιστορικής κατάληψης στην Ελλάδα. Σαν γνήσιοι "αστικοδημοκράτες", στέκονται σούζα στα κελεύσματα των φασιστοειδών για εκκενώσεις των κτιρίων που έχουν οικειοποιηθεί αναρχικοί, αβαντάροντας την αντι-αναρχική και ρατσιστική καφρίλα στις δύσκολες γειτονιές της Αθήνας.
Το πήραμε το μήνυμα. Όμως ακόμα δεν πήραν αυτοί το δικό μας.
Θα τους πούμε μόνο πως όσες φορές, μέσα στην τελευταία δεκαετία, πήγαν να μας επιφέρουν ένα σοβαρό πλήγμα, τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας δυναμώσουν, να μας ενισχύσουν, να αυξηθούμε. Θεωρούν πως αυτή τη φορά, συνοδοιπορώντας με τα φασιστοειδή τόσο έντονα όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία αυτά χρόνια, θα έχουν την ευκαιρία να είναι αλλιώς τα πράγματα. Τους προειδοποιούμε όμως ότι δε θα είναι διαφορετικά. Τους το λέμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι η δύναμη της αλληλεγγύης και η λύσσα της αντίστασης είναι πανταχού παρούσες σε τέτοιες στιγμές...

AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου